J.Juhlin in 80
J.Jansson
A.Eriksson
Referat från bbl/at

Nu har MBK fått upp farten i fotbolls-trean, och på tisdagskvällen kunde laget ha gjort ännu fler mål än de fyra som gav seger.
4-1 (1-1) på bortaplan mot ett av seriens topplag, Villastaden från Kristinehamn.

Det är är klara målsiffror, tränare Joachim Hallgren:
– Absolut, faktum är att vi dessutom hade många fler chanser. Det här var riktigt roligt. Och det märktes på grabbarna redan i matchstarten att det var något speciellt på gång.

Hur märkte du det?
– Vi satte press på dem direkt, och jobbade stenhårt för att hjälpa varandra. Och vi fick en ortroligt bra rörelse över hela planen.
Blend Sheiko som nu spelade tredje matchen efter att ha lämnat MDFF Köping öppnade målskyttet med ett stenhårt skott, och hemmalaget Villastaden kvitterade minuten före paus.
I andra halvlek rivstartade Munktorp med en skarvnick i mål av Benny Fager efter sju-åtta minuter, och strax efteråt styrde Kristoffer Nilssson in Blend Sheikos skott. 4-1 blev matchens sista mål av Shahab Mehrabi som kom fri med målvakten och punkterade föreställningen. MBK hade ännu fler chanser efter det, men fyra duger gott för ett Munktorp i medvind, som också hoppas flytet håller i sig på lördag hemma på Tallåsen mot Sturehov.